NIEUWE 1K AANBIEDING

Wat hebben we een geweldige tijd gehad bij ons Europese Regionale evenement in Madrid! Klik hier https://www.youtube.com/watch?v=kPVygPJFXN4 voor een video van dit evenement en deel uw ervaringen en foto’s met ons op de XANGO EU Facebook Pagina

Een van de mededelingen die we in Madrid deden was om de nieuwe 1K Bonus tot en met eind april te verlengen. Even herhalen: iedere distributeur die vanaf januari t/m 30 april 2017 1K wordt, verdient 100 Euro, naast de al gunstige XANGO-compensatie! 1K worden moet het eerste doel zijn dat iedere nieuwe distributeur voor ogen heeft, en met deze bonus bedanken wij u voor het zetten van deze eerste stap.

Deze aanbieding loopt slechts tot en met 30 april 2017 en is alleen beschikbaar voor Europese distributeurs die nog niet eerder de rang van 1K hebben bereikt. De bonus wordt toegepast in de maand na de kwalificatie, via de Unilevel-uitbetaling of door middel van een aparte overschrijving.

Laten we van 2017 een vernieuwend jaar maken. Zegt het voort, maak uw teams groter, en laten we ons XANGO-bedrijf nog groter maken.

Uw XANGO-team!