Las Vegas roept

U weet dat de internationale conventies van XANGO legendarisch zijn. En u weet dat de volgende internationale conventie van XANGO plaatsvindt in Las Vegas, van 16 t/m 18 november, 2017 in het beroemde Cesar’s Palace. U weet dat u er heen wilt. En hier hebben we voor u een aanbieding om alle bezwaren weg te nemen:

Tot en met 10 februari is “twee voor de prijs van één” van toepassing op de verkoop van alle kaartjes voor de conventie. Koop één en krijg er één gratis, of koop er 20 en zorg dat uw hele team erbij is met de extra 20 gratis kaartjes. Waar het om draait is dat bij conventies leiders naar voren komen. Investeer in uzelf, investeer in uw team, investeer in uw bedrijf. Het is nu tijd om u volledig in te zetten!

Ga a.u.b. naar www.bexango.com voor informatie over het evenement en om kaartjes te kopen.

*De gratis kaartjes worden na 10 februari in rekening gebracht op uw account. Deze kaartjes zullen op hetzelfde niveau zijn (Premium, VIP of Executive) als de kaartjes die u koopt.
**Deze aanbieding geldt niet voor upgrades van kaartjes.
***Deze aanbieding is alleen van toepassing op Europese distributeurs die tussen 22 januari en 10 februari 2017 kaartjes kopen.

Uw XANGO-team