Gelukkig Nieuwjaar

Vrienden,

2016 was me het jaar wel! Voor diegenen die bij XANGO Rush 2015 waren, deed mijn partner, Gordon Morton, een van de grootste aankondigingen van de conventie: 2016 zou een jaar van verandering worden. Uiteraard waren de veranderingen waar Gordon het over had veranderingen die de XANGO-wereld in beweging zouden brengen, en ze zouden ontworpen zijn om ons bedrijf naar een volledig nieuw niveau te tillen.

2016 was een jaar van verandering. Voor de wereld en voor XANGO. We hebben gedag gezegd tegen enkele oude vrienden en partners. Ook hebben we nieuwe vrienden verwelkomd in onze klanten- en distributienetwerken, en we hebben een nieuw leiderschap op zien komen. Duizenden distributeurs hebben een nieuwe rang, vergeleken met het begin van het jaar. We hebben gedag gezegd tegen sommige producten en productlijnen. Ook hebben we nieuwe concepten en productcategorieën in de markt gezet.

In juni hebben we onze nieuwe extractlijn, XANGO PiiX (Put it in XANGO) onthuld. Sinds die tijd hebben we meerdere nieuwe formules geïntroduceerd, die specifiek zijn ontworpen om het maximale uit het lichaam te halen. Veel van deze formules zullen internationaal worden uitgerold in 2017. En de uitbreiding van XANGO PiiX begint nog maar net. U mag verwachten dat deze lijn tenminste wordt verdubbeld in 2017, en nog een keer in 2018.

Dit jaar hebben we ons exclusieve XANGO 2 Minute Miracle onthuld. Wij hebben Shelly Maguire, de ontwikkelaar, oprichter en superster, geïntroduceerd aan de wereld.  Het product is eenvoudig te gebruiken, en geeft direct resultaten; het mag dus geen wonder heten dat de 2 Minute Miracle het vlaggenschipproduct van het XANGO Aeris-merk is! En het komt naar uw regio. Welkom Korea. Volgende stop? Europa.

XANGO, Piix, Aeris en XALO Pro. Wij hebben de krachtigste line-up ter wereld wanneer het gaat om netwerken, en professionele branche-experts hebben dit ook gemerkt. XANGO heeft net een triple A+ rang ontvangen van de nieuwsbron voor directe verkoop, Business For Home.  

2017 is het begin van dat wat wij XANGO 2.0 noemen. Dit is de volgende generatie van XANGO's creaties en u maakt er deel van uit. In oktober kondigden wij aan dat 2017 een jaar zou worden waarin wij onze verkopen zouden verdubbelen. We hebben de beweging al in gang gezet, en u hoort er bij. Wat betekent dit voor u? Waanzinnige kansen. U kunt er zo veel of zo weinig moeite in steken als u wilt, de keuze is aan u!   

Nieuwe producten. Nieuwe categorieën. Nieuwe markten. Nieuw leiderschap. Nieuwe energie. En onze gepatenteerde, levensveranderende formule XANGO Juice. In een wereld vol verandering kunt u ervan uit gaan dat de XANGO Juice formule en de bijbehorende fenomenale resultaten niet veranderen. Ons geweldige succes met de introductie van mangosteen in de wereld wordt nu ondersteund door de bijbehorende producten en productlijnen die de algehele categorie gaan verbeteren.  

En er komt nog meer. Kijk uit naar een nieuw IT-systeem (al gelanceerd in Korea) om uw bedrijf op iedere wijze te ondersteunen. Kijk uit naar nieuwe maketingcampagnes en campagnes voor sociale media, die zijn bedoeld om uw aanpak van het bedrijf te vereenvoudigen. En vergeet niet dat we ons grote evenement op 1 juni in Las Vegas hebben--BE. Moeten we nog meer zeggen? BE geweldig. BE succesvol. BE gezond. BE actief. BE gelukkig. BE wat u wilt.

Voordat die dag aangebroken is hebben we nog veel meer te doen. Vanaf januari komt VISTA naar u toe. Canada, de Verenigde Staten, Colombia, Mexico, Europa, Zuid-Afrika en delen van Azië. Dat is een groot gebied. En daarbuiten wacht XANGO Paradise. Zoek ons op in Griekenland, de Mascarenen (Mauritius) en de Dominicaanse Republiek.  

We bedanken u allemaal voor het feit dat u deel uitmaakt van dit geweldige bedrijf. Wij kijken met dankbaarheid terug op 2016. We kijken uit naar een geweldig 2017, waarbij we u het beste geven dat XANGO te beiden heeft.

God zegene u. Gelukkig Nieuwjaar. Blijf veilig en we zien u gauw.

Aaron Garrity