Fijne Feestdagen

Veertien jaar geleden, in December 2002, zaten zeventien van onze mensen samen rond de tafel voor de eerste viering van de feestdagen bij XANGO. Het was voor ons en ons bedrijf een tijd vol wonderen. Volop passie, een onstuitbaar geloof, oneindig veel talent, en een gevoel van onoverwinnelijkheid... Ik wist dat XANGO niet te stoppen was - onstuitbaar op weg naar blijvende grootsheid en succes. Aaron zong vanuit zijn tenen. Niemand hield het droog.

Ik had in mijn hele zakelijke leven nog nooit zo ontiegelijk veel talent gezien als bij mijn partners Aaron Garrity, Joe Morton, Gordon Morton en Kent Wood. Ik heb ze allemaal gezegd: "Kijk maar eens goed rond, vrienden. Dit is nog maar het begin."

Eerder die maand had Gordon mijn partners en mij gevraagd om een deel van alle winst van XANGO weg te geven aan een goed doel. Nou maakte XANGO in die tijd nog helemaal geen winst, in onze tweede maand als bedrijf, maar dit weerhield ons er niet van om wat weg te geven. Wij kozen ervoor om dat jaar in December een bijdrage te leveren, en te geven aan kinderen die het echt nodig hadden.  

Vandaag leven wij met de boodschap van Margaret Mead aan de wereld:

Twijfel er nooit aan dat een kleine groep bedachtzame, betrokken burgers de wereld kan veranderen; zij zijn de enigen die dat ooit hebben gekund.
 

Vrienden, één ding weet ik zeker: De beste tijd van XANGO ligt nog voor ons. Omring jezelf met positiviteit, ga zorgvuldig om met de talenten van de mensen om je heen. Heb lief, lach, leef, creëer en neem jezelf niet te serieus. Zet je in, onderneem actie en verander je wereld.

Ik hoop dat je met je familie, geliefden en vrienden een hele bijzondere tijd mag hebben tijdens de feestdagen. We zijn blij dat je er bent. We vinden je belangrijk en we bedanken je. We wensen je Gods zegen toe in je gezondheid, geluk en succes tijdens deze feestdagen.

Fijne feestdagen van iedereen bij XANGO,

Gary Hollister