Januari – Een maand voor een nieuw begin

Beste XANGO Nation,

Gelukkig 2017! Januari, omdat het de eerste maand van het jaar is, is de maand van goede voornemens en verandering. Dit is de maand waarin we terugkijken op het verleden om onze huidige situatie te evalueren en plannen voor de toekomst te maken. Hier zijn een paar dingen die de komende maand gaan gebeuren, en die u niet wilt missen:

XANGO Europese regionale bijeenkomst

Over slechts een week vindt de Europese regionale bijeenkomst van XANGO in Madrid plaats, op 21 en 22 januari. Deze bijeenkomst zet de strategie en toon voor ons XANGO-bedrijf dit jaar. Nieuwe producten, nieuwe aanbiedingen, en een agenda vol evenementen zullen worden aangekondigd. Deze Europese regionale bijeenkomst brengt een aantal van de grootste namen in onze branche samen - Oprichters Aaron Garrity en Joe Morton, Dhr. Redis Farka - Senior Director voor de regio, Yoko Little – XANGO’s VP Marketing, 500K Select en multimiljonair – Mevr. Colli Butler, snelste en jongste 200K Leader in de geschiedenis van XANGO - Dhr. Jed Buenaluz, 100K Leader - Dhr.  Brad Alkazin, samen met vele andere leidinggevenden en managers vanuit onze hele XANGO Nation.  

Koop uw kaartjes nu bij My XANGO Office! Let op: u dient uw kaarten vooraf te kopen, er worden voor dit evenement geen kaarten op locatie verkocht.

Gasten en nieuwe Distributeurs & Klanten (die na 1 oktober 2016 zijn aangetreden) kunnen GRATIS deelnemen. U dient bij Mariella Barale  aan te geven of u aan dit evenement wilt deelnemen.

Klik voor meer informatie over dit evenement hier


LET OP: Op dit evenement komen veel gasten die voor het eerst naar een XANGO-bijeenkomst komen. Breng a.u.b. uw herkenningspin mee, zodat uw gasten weten wat u hebt bereikt. 
 


Nothing Beats Free- en ADP Rewards-aanbiedingen

De Nothing Beats Free- en ADP Rewards-aanbiedingen lopen in januari af, Alle nieuwe distributeurs en klanten die zich vóór 31 januari inschrijven zullen blijven profiteren van de productvouchers met ADP-beloningen van drie, zes en twaalf maanden. Laten we deze twee aanbiedingen in januari nog één keer promoten, en daarmee profiteren van de gratis producten die u hierbij kunt krijgen. 

 
XANGO Paradise Trip

Velen van ons hebben het al helemaal gehad met de winterse kou. Het is tijd om naar de sportschool te gaan, om u op te maken voor XANGO Paradise op Rhodos, Griekenland, van 20-23 april. Onze felicitaties voor diegenen die zich al hebben gekwalificeerd voor dit evenement. Bevestigingsemails met informatie over uw verblijf worden vanaf eind januari verstuurd.

Kwalificaties voor deze volledig betaalde reis lopen in februari af. Dit is een evenement dat u niet wilt missen. Klik hier voor meer informatie. 

Tot gauw in Madrid! 

Uw XANGO Team